Yuyao Reayon Pneumatic Components Co., Ltd.
Choose Your Country/Region

Linja e shërbimit:

+86-18258773126
pajisje pneumatike
Pajisje Pneumatike-Metalike
Seria Air-Blow-GunsTube
0502 banner
1
2
3
4
silenciatorë

JEMI FABRIKE PËR AKSESORE PNEUMATIKE

Për klientin, ne jemi të përkushtuar ndaj jush, ne kemi shërbyer gjithmonë me gjithë zemër për ju dhe përpiqemi të jemi partneri juaj më i mirë, i qëndrueshëm dhe i besueshëm i furnizimit. 
kontrollues i shpejtësisë
kryesore Produktet
Montimi i ajrit MPY y

Mëso më shumë

Lënda e parë - Cu
        Ne kontrollojmë cilësinë nga lënda e parë.59# Cu janë duke pritur për zbrazje, dhe duke pritur për t'u bërë te lidhësit e bukur që do të funksionojnë mirë në sistemin pneumatik.
Materiali plastik
Material për produktet plastike.Tuba PU, PA, PE prodhohen të gjitha me materialin e ri dhe të pastër, gjithashtu për trupin plastik të montazheve, ne adoptojmë të gjithë materialin e ri.
Makinë CNC
Makinat CNC, me punëtorët tanë teknikë të aftë, më pas mund të prodhojnë standardin e fijeve dhe të kontrollojnë cilësinë e produkteve gjatë procesit prodhues.
 Makina ekstruduese plastike
Kemi mbi 10 copë makineri ekstruduese plastike, për PU, PA, PE dhe makina për tub me gërsheta.Porositë në tub, mund të ofrojnë shërbim OEM.
Makinë testuese për pajisje
Pajisjet përdoren për makinat automatike, testi i rrjedhjes së ajrit dhe testi i mbajtjes së presionit janë shumë të rëndësishme.bëmë 5 makineri provë për të testuar pajisjet një nga një.Për shembull, MNSE që ne testojmë përmes produkteve gjysmë të gatshme, për shkak të funksionit të tij të rregullimit të shpejtësisë. 
Makinë testuese për tuba
Rreth tubave të cilët janë gjithashtu pjesë e rëndësishme për automatizimin industrial.Ne jo vetëm kontrollojmë materialin, por bëjmë edhe testimin për të garantuar cilësinë e tubave me cilësi të shkëlqyer. 
Reayon Pneumatic |Qendra e Lajmeve
Përparësitë e përdorimit të pajisjeve pneumatike të lidhjes së shpejtë
08-24
Efikasiteti i pajisjeve pneumatike të lidhjes së shpejtë Siguria e përmirësuar me pajisje pneumatike me lidhje të shpejtë Shkathtësia e pajisjeve pneumatike të lidhjes së shpejtë Kosto-efektshmëria e pajisjeve pneumatike të lidhjes së shpejtë Performancë e përmirësuar me pajisje pneumatike me lidhje të shpejtë Sistemet pneumatike përdoren gjerësisht
Zgjedhja e montimit të duhur të ajrit për sistemin tuaj pneumatik
08-24
Kuptimi i sistemeve pneumatike Llojet e pajisjeve të ajrit Konsiderata për zgjedhjen e pajisjeve të ajritInstalimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve të ajrit Maksimizimi i efikasitetit në sistemin tuaj pneumatik Sistemet pneumatike përdoren gjerësisht në industri të ndryshme për fuqizimin dhe kontrollin e makinerive.Ata mbështeten në kompresë
Kuptimi i bazave të pajisjeve pneumatike: Një udhëzues gjithëpërfshirës
08-24
Pajisjet pneumatike luajnë një rol vendimtar në krijimin e një sistemi pneumatik të besueshëm dhe efikas.Ata janë komponentë thelbësorë që lidhin pajisje të ndryshme pneumatike dhe elementë kontrolli, duke i lejuar ata të punojnë së bashku pa probleme.Në këtë udhëzues gjithëpërfshirës, ​​ne do të eksplorojmë llojet e ndryshme të pneu
2019 PTC
11-06
marrim pjesë në PTC Shanghai
Test 100% për pajisje pneumatike metalike
05-29
Test 100% për pajisje pneumatike metalike
Është mesi i vitit 2019, qëllimi ynë është zgjerimi i shitjeve të pajisjeve pneumatike
05-29
Është mesi i vitit 2019, qëllimi ynë është zgjerimi i shitjeve të pajisjeve pneumatike
Pas vitit të ri kinez, vazhdon prodhimi i pajisjeve pneumatike.
02-15
Pas vitit të ri kinez, vazhdon prodhimi i pajisjeve pneumatike.Në lidhje me pajisjet prej çeliku inox, ato janë gjithashtu të disponueshme
pajisjet pneumatike janë gati për panairin
10-11
Merrni disa artikuj nga porositë e klientëve dhe sigurohuni që ato të jenë të njohura dhe përfaqësuese

Pajisje pneumatike

i Serive Air Blow Guns&Tube

Pajisje metalike pneumatike

Lidhje të shpejtë pneumatike

Na kontaktoni

Tel: +86-13968261136
      +86-18258773126
Email: Reayon@rypneumatic.com
Shto: Nr.895 Shijia Road, Zonghan Street, Cixi, Ningbo, Zhejiang, China